We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nora Donna A.K.M. is een unieke eyecatcher met veel potentie voor de sport.  
Ze stamt af van Freeman VDL (Emmerton x Chin Chin) die onder Jur Vrieling zeer succesvol is geweest in de springsport. Freeman wist op jonge leeftijd al te overtuigen; als 3 jarige werd hij kampioen op de hengstenkeuring en hij heeft meerdere foutloze rondes gelopen op 1.35 en 1.40 niveau. Op 9-jarige leeftijd is hij verkocht naar Canada, waar hij helaas te vroeg is overleden. Dat maakt dat zijn nafok uniek is! Meerdere nakomelingen scoren goed op keuringen, tijdens de IBOP en EMPT testen en in de sport. 

De moeder van Nora, One Wish, stamt af van de stempelhengst Indoctro en heeft gepresteerd op Z niveau (springen en dressuur) en L SGW. De verwachting is dat Nora net als haar moeder een allround paard is die het goed zal doen in de sport. Ze laat veel potentie voor het hogere werk zien! Ze heeft een heel vriendelijk en werkwillig karakter. Ook laat ze drie goede gangen zien, met een krachtig en vlug achterbeen.  Nora is zelfgefokt en we hebben nog een half broer en half zus in ons bezit. De oudste nakomeling uit One Wish loopt op M/Z niveau (dressuur) en een half zus is vorig jaar naar Amerika verkocht als hunter. Alle informatie over de nakomelingen van One Wish zijn bij ons bekend. 

Nora heeft een stokmaat van ongeveer 1.64m. De verwachting is dat ze ongeveer 1.67 zal worden. Haar bijzondere kleur (stekelharige zweetvos), maakt dat ze een opvallende verschijning is, die hoge ogen gaat gooien in de ring. Nora is opgegroeid in de Eifel, waardoor zij harde benen, een goede spierontwikkeling en stevige balans heeft. Ze is bekend met de trailer en hoefsmid en altijd netjes ontwormd. Nora is nog onbeleerd. Ze heeft nu een enkele keer vrij gesprongen en pakt dit goed op.  De vraagprijs is €12.500 en ze mag uiteraard gekeurd worden (kosten koper). Filmpjes op aanvraag. 

Stamboom

Vader Freeman VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder One Wish
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kinata
Keur
v.m.m.
m.m.m.