We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij serieuze interesse graag contact via Whatsapp! 06-42897465

Discovery
United x Donnerschlag

Ervaren, groot leerpaard met een heel fijn karakter! Discovery is op dit moment actief in de wedstrijdsport op Inter I niveau, waar hij mooie scores ruim boven de 60% loopt. Opvallend zijn de prachtige uitgestrekte gangen die hij laat zien, en het gemak waarmee hij een goede wissel springt! Hij beschikt over 3 fijne constante gangen, zit heerlijk en is ook door een minder hoog geschoolde ruiter fijn na te rijden. Door zijn grootte zou hij ook erg geschikt zijn voor een man of een grotere amazone, maar ook een kleinere ruiter geeft hij een fijn gevoel (amazone op de foto's is 1.62m).

In de training wordt gewerkt aan de oefeningen richting Inter II niveau. Hij springt gemakkelijk de series om de pas en maakt een begin met de passage en piaffe. 
Discovery gaat regelmatig mee op wedstrijd en komt wekelijks op ander terrein. Gaat erg makkelijk mee op de trailer en op een wagentje. Heel braaf in de omgang, makkelijk bij de smid, makkelijk met andere paarden. Daarnaast geniet hij ook ontzettend van alle aandacht die hij op stal krijgt!
Entingen, tandarts, ontworming etc. is allemaal netjes bijgehouden. Röntgenfoto's zijn op aanvraag beschikbaar incl. rug en hals.

Wij zoeken voor Discovery een 5* huis met een ambitieuze ruiter/amazone waar hij zijn sportcarrière mee mag voortzetten, maar waar hij ook zijn forever home mag vinden! Paard gaat alleen naar een passende ruiter en een goed huis. Handelaren hoeven niet te reageren.

Hogere prijsklasse. Video's zijn op aanvraag beschikbaar via Whatsapp: 06-42897465.

Stamboom

Vader United
PSG/Inter I
Vader van vader Krack C
Grand Prix
v.v.v. Flemmingh
m.v.v. Gicara II
Moeder van vader Nessica
pref, prest, prok, ster
v.m.v. Partout
Grand Prix
m.m.v. Jessica
Moeder Pirolia
prok, ster
Vader van moeder Donnerschlag
Grand Prix
v.v.m. Donnerhall
Grand Prix
m.v.m. Pirola
Moeder van moeder Helene
keur, pref
v.m.m. Obrecht
m.m.m. Oska