We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Contact graag via Whatsapp naar: 06-42897465

Jongvrouw
Fairytale x Krack C
Merrie, 2014

Deze mooie grote dressuurmerrie is helemaal gezond en erg braaf in de omgang! Ze beschikt over drie correcte gangen, is mooi droog op de benen, nooit kreupel geweest. Daarnaast een plaatje om te zien! Met haar mooie bloedlijn zou ze ook super geschikt zijn voor de fokkerij. In 2022 en 2023 is er een embryo bij haar gespoeld en overgeplaatst in een draagmerrie.

Wij hebben haar een aantal weken geleden in training opgepakt en trainen haar nu op L-dressuur niveau. Ze is braaf onder het zadel, ook na een periode vrij kun je zonder longeren zo opstappen! Ze is niet kijkerig en ook op ander terrein blijft ze nuchter, zowel met andere paarden als alleen. Ook op buitenrit is ze erg braaf! Om wat meer werk van haar te vragen is ze gebaat bij een consequente ruiter. 

In de omgang is ze erg braaf, gaat makkelijk mee op de trailer of vrachtwagen, braaf bij de smid, naar andere paarden etc. Ontwormen, entingen, hoefsmid, tandarts is altijd netjes bijgehouden. 
Ze is röntgen gekeurd zonder bemerkingen, de gegevens hiervan zijn beschikbaar. (Over)keuren is toegestaan op kosten van de koper.

Een leuk paard om lekker mee aan de slag te gaan en fijn mee buiten te rijden!
Een periode van begeleiding na verkoop behoort bij ons tot de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze knapperd?
Graag contact via Whatsapp naar: 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop!
www.horsedreams-tc.nl

Stamboom

Vader Fairytale
Vader van vader Lord Leatherdale
Inter A/B/II
v.v.v. Lord Loxley
Grand Prix
m.v.v. Fairless P
PSG/Inter I
Moeder van vader Aida
ster, voorl.keur
v.m.v. Negro
Inter A/B/II
m.m.v. Ballerina II
Moeder Tanja
pref, prest, ster
Vader van moeder Krack C
Grand Prix
v.v.m. Flemmingh
m.v.m. Gicara II
Moeder van moeder Elisa
prest, voorl.keur
v.m.m. Amulet
m.m.m. Sariena