We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Graag contact opnemen via whatsapp!

Jaswinder
Apache x Scandic
Merrie, 2014
Bruin, 171 cm
Drachtig van Toto's Design

Talentvolle merrie met 3 goede, krachtige gangen! 4 gelijke, sterke hoeven. Nooit blessures gehad of ziek geweest. Tandarts, wormenkuren, entingen etc. altijd netjes bijgehouden.
Jaswinder heeft vorig jaar haar eerste veulen gekregen van In Style. Een mooi, stoer en zeer goed bewegend veulen! Op dit moment is ze drachtig van Toto's Design voor juni 2022. Ze was beide keren direct drachtig.

Als dit gewenst is verkopen wij haar ook los van het veulen wat ze op dit moment draagt.

In 2019 is ze M1 dressuur geklasseerd. Vanaf het zadelmak maken altijd onder de ruiter super braaf geweest! Nooit bokken/steigeren. Wel kan ze wat kijken naar de omgeving en daarop spannen. Dit leidde nooit tot explosief gedrag, eerder wordt ze wat terughoudend en wil dan afsnijden.

Jaswinder is een gevoelige merrie die houdt van voldoende rust in en om haar stal. In een drukke en rumoerige stalomgeving blijft ze wat onrustig in de stal. Dit uit zich in bijvoorbeeld schrapen, rondjes draaien en reageren op andere paarden tijdens het eten. 

Ze is graag buiten, komt 's zomers de hele dag in de wei en heeft ook seizoenen 's nachts buiten gestaan. Bij ons staat ze buiten met 2 andere merries, dit gaat prima. Ook met haar veulen alleen in de wei was geen probleem.

Op transport vindt ze spannend. Wij vervoeren haar in een 1,5- of tweepaards trailer zonder tussenschot, zodat ze alle ruimte heeft om haar balans te vinden. In een krappere ruimte met tussenschot heeft ze daar moeite mee. Ze heeft hiervoor alle rust nodig tijdens het laden en het rijden onderweg. Wij denken mede hierdoor dat zij minder geschikt is voor iemand met wedstrijdambitie, maar wegens haar goede gezondheid en goede, kwaliteitsvolle gangen wel super geschikt voor de fokkerij!

Jaswinder is in 2017 volledig goedgekeurd. Beschikt over een prok predicaat. Haar fokker is bij ons bekend en wij hebben meerdere broertjes en zusjes van haar in training gehad, allen gezonde en goed bewegende dressuurpaarden! 

Interesse in deze mooie goed bewegende merrie?
Whatsapp naar 06-42897465

Wij hebben meerdere paarden te koop! Meer informatie te vinden op onze website:
www.horsedreams-tc.nl

Stamboom

Vader Apache
Grand Prix
Vader van vader UB40
PSG/Inter I
v.v.v. Olivi
Grand prix
m.v.v. Kilucienne
Z2-dressuur
Moeder van vader Tolanda
Elite, pref, prest, prok
v.m.v. Krack C
Grand prix
m.m.v. Olanda
Moeder Zonneglans
IBOP(drs), keur
Vader van moeder Scandic
Grand Prix
v.v.m. Solos carex
Grand Prix
m.v.m. Noraline
Z2-dressuur
Moeder van moeder Silverlady
Voorl. keur
v.m.m. Metall
PSG/Inter I
m.m.m. Lantsvrouwe
Z2-dressuur