We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop voor de juiste plek; onze Mentos
Met pijn in ons hart gaan we afscheid nemen, maar hij is te leuk, te jong en te goed om alleen in de wei te laten staan. Onze jongens zijn te groot geworden, maar wat een fantastische pony hebben we aan hem gehad! Zelf zadelmak gemaakt door onze jongste en samen hebben ze de mooiste avonturen beleefd. We zijn op zoek naar een plek bij een ruitertje dat nog heel veel plezier aan en met hem kan beleven.

Mentos:
*  A-pony; 110 cm, 11 jaar
* L1 dressuur, B springen
* Eventing vind hij ook leuk en tijdens een demonstratie met harde muziek doet hij goed zijn best.
* Tijdens ponykamp was hij superstoer en liep zó door krakende plastic flesjes, onder vlaggen door en gin hij met de grote bal aan de wandel.
* We wonen midden in het bos, dus hij is bosritjes meer dan gewend, maar ook mee naar de clublessen en concours doet hij met veel plezier.
* Momenteel staat hij 24/7 buiten, samen met een andere pony, met schuilgelegenheid/stal (bij heel nat weer en 's winters gaat hij 's nachts op stal).
* Hij is heel zijn leven nog nooit alleen geweest, dus we vinden het belangrijk dat hij niet ergens alleen in een stalletje komt en een vriendje of vriendinnetje bij hem in de wei heeft. 

Mentos is de ultieme (pony) vriend die je je kind gunt. Zonder zadel in de wei lekker een boek lezen op zijn rug, je kunt op hem staan, kunstjes doen, maar ook serieus een proefje rijden of een parcours springen. Vooral met springen heeft hij buitengewoon veel talent.
We zoeken een plekje voor Mentos, waar hij overdag (ook) lekker met (een) andere pony('s) in de wei kan en gaat alleen naar een goed adres.  
Mentos heeft geen gebreken.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.