We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

 Chique de l’Otri

(Doc van de Kokerij x Pentreisaf John)
Pure elegantie, uitstraling, beweging en gouden karakter in één
Het is een elegant merrieveulen geboren op 3/05/2021.  Haar moeder is een 100% Welsh pony van 137,5cm (officieel gemeten) met een zeer mooie bouw en een zeer betrouwbaar karakter.
Langs vaderskant beschikt zij over een zeer mooie afkomst. Doc van de Kokerij is een zoon van Saros van ’t Gestelhof en stamt af uit de BWP prestatiestam 57. ( deze stam heeft al meerdere gekeurde hengsten voort gebracht onderander Action-breaker, Ozzy van den bisschop, Creme van't steentje ,QUASIMODO VAN DE MOLENDREEF om er enkele op te noemen)
Saros van ’t Gestelhof Deze zeer talentvolle Ramiro-zoon Saros heeft als jong paard zowat alles gewonnen.Als 9-jarige had hij reeds meer dan 70 overwinningen en 6 titels behaald. Op zijn 6de jaar was hij 4de op het WK in Verden en werd hij Nationaal Kampioen LRV Z2. Als 7-jarige won hij in Zwolle de prestigieuze internationale titel: “Best Young Stallion” en werd Belgisch Kampioen Prix St Georges. Saros maakte als 9-jarige de overstap naar de Grand-Prix en behaalde meteen 2 overwinningen.Deze grote en perfect gemodelleerde hengst stamt af van de wereldvermaarde stempelhengst Ramiro, een legendarische wereldvererver die als een van de weinigen zowel topdressuur- als topspringpaarden heeft gegeven.De zwarte Duits-gefokte moeder Erle bracht niet minder dan 5 topdressuurpaarden en heeft zelf op S-niveau gepresteerd. Zij werd 3 maal nationaal merriekampioene en kreeg op basis van vererving en eigen prestaties het elitepredikaat van BWPIn de fokkerij is Saros een geweldige meevaller: vele veulens en jonge afstammelingen behalen schitterende ereplaatsen op diverse wedstrijden.
Zij vallen op door hun meestal zwarte kleur (nooit vos), front, maat, super karakter en extra bewegingen. De meesten kunnen bovendien goed springen. In 2003 en 2004 leverde Saros de nationaal BWP-veulenkampioen: Don Saros en Eldorado. Zijn eerste jaargangen 4-, 5- en 6-jarigen presteren buitengewoon. Uitzonderlijk veel Saros-afstammelingen behaalden de finales op de Nationale Wedstrijd Jonge Paarden , en dit zowel voor dressuur als voor springen.Uit de eerste jaargangen behaalden Aros en Big Time in 2005 en 2006 op de Wereldkampioenschappen jonge dressuurpaarden in Verden de finale. Agami (7j) werd derde op het nationaal LRV in de hoogste dressuurklasse Z2 In 2002, na 4 dekjaren kreeg hij een subliem afstammelingen rapport.
Op basis van vererving heeft hij een zeer hoge exterieur-index van 188. Op 7-jarige leeftijd verwierf Saros reeds het felbegeerde Elite-Predikaat van BWP. De producten van Saros zijn zeer gevraagd en worden dikwijls duur verkocht naar binnen- en buitenland.

Doc van de Kokerij staat als zelf-gefokte dekhengst bij Haras de l’Otri en is goedgekeurd voor zowel dressuur als springen. Hij gaf al een paar talentvolle nakomelingen. Waaronder Gio Van de Kokerij die samen met Severine Vanhamme debuteerde eind 2019 op internationaal niveau Inter I waarbij ze 6 van de 8 zeges wisten binnen te halen.  

Chique de l’Otri heeft zelf een hele mooie opgerichte bouw en een lief en correct karakter. Ze heeft potentieel voor zowel dressuur als springen. Dankzij de welbewuste combinatie tussen moeder en vader zal zij uitgroeien tot een talentvol damespaard. 

Meer info, video’s en foto’s via whatsapp: 0032 4 84 61 70 07

Stamboom

Vader Doc van de kokerij
Vader van vader saros van't Gestelhof
Elite
v.v.v. Ramiro Z
m.v.v. Pik Koenig
Moeder van vader
v.m.v. lucianoS
m.m.v.
Moeder Sangwyn Sali
Vader van moeder Pentreisaf John
v.v.m. GLANVYRNWY COMING KING
m.v.m. Craignant flayer
Moeder van moeder
v.m.m. Esceinfiog Dewin Du
m.m.m.