We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kwalilteitsvolle fokmerrie tekoop! Op dit moment drachtig van El Salvador.

Een interessant gefokte merrie met de afstammeling Vaillant x Ekstein. De nicht van dit paard werd uitgebracht in het 1.55 springen.

De merrie heeft voorheen in de sport gelopen en is uitgebracht in het 1,10. Een paard met zeer veel looplust, souplesse en voorzichtigheid op de sprong. Wegens het rijden van meerdere paarden en tijdsgebrek hebben wij met haar een veulen gefokt. Dit zag er erg goed uit en wij hebben besloten om met haar te blijven fokken. Het paard is dus niet wegens blessure uit de sport gehaald. Als vier jarige röntgenologisch goedgekeurd, hierna in ons bezit gebleven dus niet opnieuw gekeurd. Het paard heeft nooit een blessure of mankement gehad. Wij hebben geen tijd om het rijden met haar op te pakken en verkopen haar dus ook als fokmerrie. 

Ondertussen heeft de merrie drie nakomelingen. Het zijn correct gebouwde veulens die goed aan de maat zijn en een sprekende uitstraling hebben. In de omgang en met haar veulens is de merrie zeer makkelijk. Loopt makkelijk de vrachtwagen op, blijft heel rustig en is aanhankelijk. Het paard is makkelijk drachtig te krijgen.

Voor meer informatie en/of filmpjes kunt u contact opnemen met 0614589931 of rosalie-tessemaker@live.nl

Stamboom

Vader Vaillant
Vader van vader For Pleasure
v.v.v. Furioso II
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v.
Moeder Kyra
Vader van moeder Ekstein
v.v.m. Zion
m.v.m.
Moeder van moeder Reina
v.m.m. Persian Path S XX
m.m.m.