We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: Barock Pinto ruin, Z startgerechtigd

Wisse is een lieve dressuurruin van 15 die nog genoeg wilskracht heeft voor zowel het trainen in de bak als wedstrijden rijden. Zijn laatste wedstrijd was april dit jaar waarna hij veel heeft stilgestaan ivm blessure/ziekte van zijn eigenaresse (ik). Aangezien deze blessure nu chronisch verklaard is kan ik hem niet meer geven wat hij verdient/nodig heeft. Dit is dan ook de reden van zijn verkoop. Hij heeft in de afgelopen 5 maanden wel wat spiermassa en conditie verloren. Dit zou je zelf weer moeten opbouwen.

Wisse is een goudeerlijke bonte vriend die graag bij je is. Hij werkt graag voor je en denkt met je mee. Ook kan hij goed spiegelen, daarom denk ik dat een persoon die niet heel onzeker is aangelegd beter bij hem zou passen. In het begin kan hij wat kijkerig zijn, hij is hierin makkelijk door te rijden als je weet hoe dat moet.

Een goed huisje vinden we zeer belangrijk, daarom gaat hij ook niet naar de allerhoogste bieder als wij er geen goed gevoel over hebben. De meeste spullen kunnen in overleg met hem mee ( denk aan zadel, hoofdstel, deken, halster, poetskist etc.) Wisse kan worden voorgereden door mijn nichtje waarna je hem zelf mag rijden.

Een video van het rijden kan via de app worden opgevraagd

Let op:
- Hij heeft een hele lichte vorm van Cornage. Dit belemmert hem niet. In galop heeft hij soms een fluitje. Dit is minder wanneer hij in conditie is.
- Hij heeft in de zonnige maanden last van de vliegjes. Met een eczeemdeken in deze periodes schuurt hij niet, ben je niet op tijd met een deken dan schuurt hij wel.
- Hij heeft brokkelhoeven. We zorgen dat we altijd op tijd de hoefsmid hebben. 
- Hij toont groter dan verwacht

Hij is 25.08.2020 gekeurd door een dierenarts. Dat document is nog aanwezig.

Bij een gouden huisje is de prijs in overleg!!

Bij serieuze interesse graag eerst contacten via een Whatsapp bericht op 0620260363 aangezien ik onregelmatige werktijden heb kan ik vaak niet opnemen of direct antwoorden. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.