We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Glamour is een super lieve brave eerlijke merrie met een fijn werkwillig karakter. Wij hebben haar nu iets langer dan een jaar en ze heeft nog nooit een stap verkeerd gezet. Sinds kort rijden we wedstrijden en ze mag nu bijna L2 starten. Iedere proef behaald ze 1 of 2 winstpunten. Thuis loopt ze nu op ongeveer L/M niveau. Glamour is geschikt voor iedere ruiter en zou ook zeker een goed paard zijn voor de overgang van pony naar paard. Ze is niet kijkerig of schrikerig en iedereen kan erop stappen en mee weg rijden. Ze is mooi sierlijk gebouwd. Het is een paard dat je op alle manieren kunt rijden. Nuchter en niet sensibel van zichzelf dus iedereen kan er met een veilig gevoel lekker relaxt op wegrijden maar als je fanatiek dressuur wilt rijden kun je haar ook heet maken. Ze is goed aan je been en wil graag voor je werken. En er kan ook gerust een kind zonder zadel op. We gaan wekelijks naar buiten om lekker te rijden op de veluwe/bos etc. Ook dit doet ze braaf zowel alleen als samen. Glamour loopt zo de trailer op en ik kan haar zelfs alleen laden. Kortom een geweldig lief leuk paard met veel ambitie voor de wedstrijdsport en een top afstamming voor de fokkerij ! 

Gisteren is ze nog netjes bekapt. Ze heeft 4 sterke hoeven en staat bij ons zonder ijzers. Verder word ze jaarlijks geënt en komt de tandarts. Bij aankoop hebben wij haar klinisch gekeurd en hierbij waren geen bemerkingen. Verder hebben wij nooit een probleem met haar gehad op welk gebied dan ook dus alle keuringen zijn toegestaan.

Bij snelle afhandeling is de prijs bespreekbaar ivm mijn zwangerschap.

Bij niet opnemen stuur aub een whatsapp deze word altijd gelezen :)
Video 🎥 ➡️ 06 16021972 


Stamboom

Vader United
Vader van vader Krack c
v.v.v. flemmingh
preferent
m.v.v. gicara
keur preferent prestatie
Moeder van vader nessica
ster preferent prestatie prok
v.m.v. t.c.n. partout
m.m.v. jessica
keur
Moeder betania
ster prok
Vader van moeder Florencio
keur
v.v.m. florestan
m.v.m. walessa
Moeder van moeder petania
ster
v.m.m. houston
keur
m.m.m. betania