We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Queen De Claire is de naam van deze knappe, Franse dame. Ze is geboren 24 juni 2004 en ca. 1.65m hoog. Ze is hier hartstikke lief op stal en in de trailer. Ze is vrij van stalgebreken. Queen is hier onder de ruiter en in de omgang ontzettend lief, al is aansingelen niet haar hobby.                        
Ze kan hier door beginners zelfs buiten worden gereden: ze is werkelijk braaf hier voor het grootste verkeer! Queen is een mooie dame en ze is heel sociaal naar andere paarden. Ze heeft al veulens gehad. Ze heeft geen mooie gangen, wanneer ze wat verruimd in draf loopt ze wat ongelijk. Buiten rijden is voor haar het beste. Ze is ook goed trailermak dus een ideaal vakantie paard!                               

In bezit van een paspoort en chip. Stamboom van Quadrophenio x Hetre Vert.  Ze is ontwormd en geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.                 

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?  

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.