We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Quapa is de naam van deze schat , ze is geboren op 15-1-2014 en meet circa 1,58m. Ze is hier heel sociaal naar mensen, honden en andere paarden. Quapa staat momenteel 24/7 buiten in de wei, wat ze goed doet hier in een kudde van 7 paarden gemixt dus merrie's en ruinen. Ook op stal is ze hier rustig en lief.                     

Quapa is ook erg leergierig en probeert dingen snel op te pakken die je van haar vraagt. Ze is hier ook braaf in de omgang , houdt er van om lekker gepoetst te worden en aandacht te kijgen.                      

Quapa is met rijden hier eerlijk, we zijn haar dressurmatig verder aan het trainen zoals de nageeflijkheid, en doen hier om ook veel grondwerk met haar. Grondwerken vindt ze hartstikke leuk, ze pakt dit ook goed op. Ze beschikt over 3 leuke, ruimen gangen. Wandelen op straat doet ze hier goed in het verkeer.                              

Ze is in bezit van een paspoort met chip , is geënt en ontwormd. Is onlangs naar de tandarts geweest en in bezit van een tandartsrapport. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.                            

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.