We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NEDERWETTEN
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36


Ryolieta S is een getalenteerd springveulen die met veel balans, souplesse en afdruk galoppeert.
Een veulen uit de Bryolieta merrielijn. Een stam die garant staat voor uitstekende sportpaarden. 
--
Moeder is de IBOP-spr, PROK gekeurde merrie Golieta S (v. Mr. Blue). Ze liet bij haar merrietest twee maal een 8 noteren voor haar reflexen en instelling.  Ryolieta S is haar derde veulen. Haar eerste twee nakomelingen van Tangelo v.d. Zuuthoeve en Verdi TN werden beiden via de veiling van ESI Elite-foal auction verkocht.

Grootmoeder is de Keur, Preferente, Prestatie merrie Le Bryolita D (v. Farmer). Zij sprong zelf op 1.35m. niveau en bracht naast Golieta S de springpaarden Cryolita S (v. Ginus) 1.30m. , Bacchus S (v. Cartano) 1.35m. , Stranger S (v. Kroongraaf) 1.45m en Radetzky S (v. Ahorn) 1.40m.

Overgrootmoeder is de Ster, Preferente, Prestatie merrie Holita (v. Renville). Zij bracht een 1.30m., twee 1.35m. en een 1.40m. springpaard.
---
Tangelo van de Zuuthoeve, is een zoon van Narcos II. Hij is een springpaard uit een topstam. Narcos II is een van de beste verervers in de Franse fokkerij en Laudanum xx is een van de weinige volbloeden die op het hoogste niveau heeft gesprongen. Hij liep met Pierre Durand op Grand Prix niveau en in de Nations Cup. De merrie Olympia van Tangelo komt uit Racyona Z, een combinatie van de stamvaders van Zangersheide: Ramiro, Almé en Gotthard. Tangelo zelf presteerde zelf op Internationaal Grand Prix niveau en behaalde talloze plaatsingen. Hij geeft een uitstekende bouw, gezondheid, natuurlijke techniek met veel kracht en elasticiteit door aan zijn nakomelingen. Deze eigenschappen gecombineerd met een fantastisch karakter maken zijn nakomelingen zeer gewild bij de topruiters.

LOCATIE: NEDERWETTEN
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36

Stamboom

Vader Tangelo v.d. Zuuthoeve
1.60m.
Vader van vader Narcos II
1.60m.
v.v.v. Fair Play III
m.v.v. Gemini
Moeder van vader Olympia v.d. Krekebeke
v.m.v. Laudanum xx
1.60m.
m.m.v. Racyona Z
Moeder Golieta-S
IBOP-spr., PROK, 1.10m.
Vader van moeder Mr. Blue
1.60m.
v.v.m. Couperus
1.60m.
m.v.m. Acarla
Moeder van moeder Le Bryolita D
1.35m. Keur, Preferent, Prestatie
v.m.m. Farmer
m.m.m. Holita
Ster, Preferent, Prestatie