We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtigste PRE ruin te koop met vol ancce papier plus carta. 
Nero is een prachtige grote ruin die bij ons ruim te tijd heeft gekregen om uit te groeien. Hij is nu opgestart onder t zadel en kent stap draf en galop. Hij doet super makkelijk een stapje opzij. Hij is hierin verder nog groen en moet nog meer bevestigt worden. Nero is absoluut niet spooky heet of ril en onwijs relaxt in iedere situatie inclusief opstappen. Hij reageert niet op stress van de ruiter of harde geluiden in de omgeving en is makkelijk te overtuigen. Hij heeft een zeer ruime stap en correcte draf en galop.  

Nero is een echte schoonheid en heeft een onwijs lief karakter. Hij houdt enorm van aandacht en poetsen en kroelen en je krijgt een enthousiaste hinnik als je de stal binnenkomt. 

Nero is ontwormt naar de tandarts geweest en RX en klinisch goed gekeurd. Je kunt het beste telefonisch contact opnemen bij vragen en uiteraard kunnen wij een filmje toesturen. Midden tot iets hogere prijsklasse

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.