We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na vele leerzame,  mooie jaren  wordt het tijd om afscheid te nemen van deze super allrounder. De pony is bij ons geboren en opgeleid door huidige ruiter.  Samen hebben ze deelgenomen aan Brabantse kampioenschappen, Nederlandse kampioenschappen, Indoor Brabant, Knhs talenten plan eventing, Bavaria talent experience team. Zoveel mooie momenten meegemaakt.  

De pony is Z1 dressuur, M springen en M eventing geklasseerd. De pony wordt vaak geroemd om haar techniek en het vermogen bij het springen. Hierdoor zou ze in de nieuwe hunter rubrieken zeker niet misstaan. Niet raar dat ze beschikt over zoveel techniek. Met het lijntje Kanshebber, Casper , Haran komt ze uit een zeer mooi gefokte springlijn. Ook haar grootmoeder heeft goed gepresteerd in  het springen Z2 , eventing Z2, en dressuur M

De pony is super braaf en daardoor ook door veel kinderen te rijden. Een echte leermeester. Past de afstand bij het springen een keer niet, geen probleem, pony denkt mee en lost het wel op. Ook in de dressuur wil ze echt voor je werken.

Graag zouden we haar zien bij een jong fanatiek ruitertje dat ook geniet van de veelzijdigheid.
Finta is recent klinische en röntgenologische goedgekeurd.
Ze is braaf bij de hoefsmid, verkeersmak  en gaat makkelijk mee op de trailer.
Pony valt in hogere prijsklasse.
Voor informatie kunt u bellen met 06-23216014 liefst na 17.00u op werkdagen.

Stamboom

Vader Kanshebber
Vader van vader Krimh ox
v.v.v. Komplekt ox
m.v.v. Somalia
Moeder van vader Daisy Brown
v.m.v. Kebir II ox
m.m.v. Essink's Gipsy Queen
Moeder Siënah
Vader van moeder Casper
v.v.m. Conquistador
m.v.m. Roggel's Jolanda
Moeder van moeder Finta
v.m.m. Haran
m.m.m. Coco