We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nevada is een onwijs lieve allrounder. Ze is een echte knuffelkont, gek op aandacht en geniet van alles wat ze mag doen. Ze beschikt over 3 goede gangen, waarin vooral de ruimte en het makkelijke lopen opvallend is. 

Nevada is al eens mee geweest om te rijden op vreemd terrein, loopt makkelijk mee de trailer in. Opstappen en wegrijden! Ook is ze bekend met buitenrijden, ze geniet hier met volle teugen van. Ze maakt een goede sprong, is niet kijkerig, heet of sensibel.

Momenteel is circa 164 cm, ze stamt af van Jantar van het Anserland x Ed King Hill, ze is dus allround/spring gefokt, maar zal in de dressuur ring ook niet misstaan! Ze is lief in de kudde en maakt graag vrienden.

Gezien haar jeugdige leeftijd is ze niet geschikt voor de echte beginner. Ze is nog niet gekeurd, dit is wel mogelijk kosten koper. Voor meer informatie graag bellen 06-43742557

Stamboom

Vader Jantar van het Anserland
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ed King Hill
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.