We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop:

3 jarige merrie van Franklin x Karandasj van 172cm. Nelly is zowel voor de sport als PROK goedgekeurd incl. rug en hals. Ze is in Augustus zadelmak gemaakt, is braaf te rijden, maar nog wel wat groen gezien de korte tijd dat ze onder het zadel is.  Braaf en makkelijk paard in de omgang. Nelly heeft een correct fundament en staat goed op de voeten. Nelly haar vader is de bekende lichte tour hengst Franklin. Aan moederskant vinden we springgenen van Karandasj terug. Wij hebben met haar vrij gesprongen om te oefenen (filmpje aanwezig). Meerdere halfzussen- en- broers springen minimaal 1.20m. Verder zitten er in de directe moederlijn meerdere dressuurpaarden die Z en hoger gelopen hebben.

Voor haar volledige pedigree: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2010253/nelly-minnelli-vs

Vraagprijs: €12.500 incl. BTW

Meer info? Bel/app +31613094093 of mail chavaleh@hotmail.nl Kijk op onze site voor meerdere fijne sportpaarden/veulens. www.stalchavaleh.nl

Stamboom

Vader Franklin
Vader van vader Ampere
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vurosa
Vader van moeder Karandasj
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Curosa
v.m.m.
m.m.m. Amor