We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop talentvolle 7 jarige merrie!
Merrie
1.66 hoog
6 mei 2015
Formidable x Patijn 

Keola is een gevoelige merrie met superveel talent. Ze heeft 3 zeer goede gangen, waar de draf in uitblinkt. Ze heeft een krachtig motor, zo heeft ze veel aanleg voor het verzamelen en kan ze makkelijk vertrekken en terug komen. Keola is L1 geklasseerd en word getraind op M niveau, springt spelenderwijs ook al een wisseltje. Het is een slimme merrie die makkelijk nieuwe dingen oppakt. 

In omgang is het de grootste knuffel die er is, een echte allemansvriend en kan geen genoeg van aandacht krijgen. Onder het zadel is ze gevoelig en sensibel. Dit is ook 1 van de redenen van verkoop, ze heeft een ruiter nodig die haar tijd geeft om zich verder te ontwikkelen. Ik heb helaas onder het zadel die klik niet met haar wat zich uit in miscommunicaties waar we steeds vaker op vast lopen (ze staakt niet en is ook zeker wel braaf, de fouten liggen ook aan mijn kant). Het is een fantastisch en talentvol paard maar heeft een gevoelige en geduldige ruiter nodig. Doordat ik de klik dus niet met haar heb en niet verder met haar is ze de laatste maand ook niet meer intensief getraind, gezien  dit niet eerlijk tegenover haar is toch uiteindelijk de knoop doorgehakt om haar te verkopen. Ze zal dus wel weer wat spieren moeten opbouwen.

Ook heeft Keola 2 veulens gehad, waarvan 1 in ons bezit. Ze is een super goede moeder en makkelijk drachtig te krijgen. Ook eventueel interessant voor de fokkerij. 

meer info appen naar 0630093780, gelieve niet bellen ivm wisselende werktijden 

Makkelijk op trailer, bij de smid, tandarts, braaf op vreemd terrein.Keola is in juni klinisch en rx goedgekeurd, rapport en foto’s aanwezig! 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.