We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP!
Prachtige & luxe merrie, interessant voor zowel een ambitieuze dressuurruiter als voor de fokkerij. Fantastisch karakter om mee te werken!

Nanette DSD is een 3 jarige (2018) merrie uit Iron Man. Moeder van Nanette DSD is Gucci Boa T (D-OC, Elite, Ibop) uit Bretton Woods. Gucci is ook moeder van de goedgekeurde dekhengst Koning (Governor x Bretton Woods). Uit de moederlijn komen daarnaast veel sportpaarden en elitemerries.

Nanette meet momenteel 1.64 (zal nog wat groeien) en is volledig goedgekeurd. Klinisch en röntgenologisch op benen, rug en hals zonder bemerking. Rapporten zijn aanwezig. 

In de omgang is het een super lieve en eerlijke merrie. Ze is enorm werkwillig en is goed gefocust. Ze is slim en denkt graag mee. Ze is recent zadelmak gemaakt en wordt nu verder opgeleid door een lichte tour amazone.

Het is een sensibele maar brave merrie en gezien haar leeftijd/africhtingsniveau minder geschikt voor een beginnende/onzekere ruiter of amazone. Ze gaat alleen weg bij een goede wederzijdse klik.

Wegens tijdgebrek hebben we haar niet voorgesteld op de keuring maar ze zou hier zeker hoge ogen gooien.  


Voor meer informatie stuur een berichtje of app 0636502794 (svp niet bellen ivm werk)

Stamboom

Vader Iron Man
Vader van vader Ferro
v.v.v. Ulft
m.v.v.
Moeder van vader Anne
v.m.v. Tuschinski
m.m.v.
Moeder Gucci Boa T
Vader van moeder Bretton Woods
v.v.m. Johnson
m.v.m.
Moeder van moeder Bolivia Top T
v.m.m. Florencio I
m.m.m.