We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: NUENEN
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36

WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Thorn S Z stamt uit een merrielijn de een keur van goed springppaarden voortbrengt. Verder terug in deze sportstam vinden we o.a. de goedgekeurde hengsten Le Mexico II en Kannan.In de directe merrielijn vinden we de internationale springpaarden Itos S (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve 1.35m., Filius S (v. Andiamo) 1.35m, Escudo S (v. Cicero Z van Paemel) 1.40m. en Gershwin S (v. Mr. Blue) 1.45m.

Moeder is de PROK merrie Grinda S. Ze is een nakomeling van de tophengst Nabab de Reve. Een hengst die nakomelingen geeft met vermogen, een goede techniek en een top instelling. Grinda S wordt alleen voor de fokkerij ingezet.

Grootmoeder de Elite, IBOP-spr, Sport-spr. merrie Urinda S (v. Cartano) werd na de geboorte van Grinda S eerst in de sport ingezet en sprong zelf op 1.30m. niveau. Haar eerste nakomeling na haar sportcarriere is geboren in 2017.

Overgrootmoeder de Prestatie, PROK merrie Urinda S (v. Heartbreaker) bewijst een echte springpaarden leverancier te zijn. Zij bracht naast Cyrinda S de internationale springpaarden Itos S (v. Tangelo v.d. Zuuthoeve 1.35m., Filius S (v. Andiamo) 1.35m., Escudo S (v. Cicero Z van Paemel) 1.40m. en Gershwin S (v. Mr. Blue) 1.45m.
----
Vader Taloubet Z (v. Galoubet A) is met 2 miljoen aan prijzengeld en een keur aan overwinningen op het allerhoogste niveau met medailles op de Olympische Spelen, EK's en in Wereldbeker finales bij leven al een legende. Ook zijn nafok lijkt het ondanks het nog beperkte aantal dekkingen goed te doen. Op de Olympische Spelen liep hij al zij aan zij met zijn dochter Taloubetdarco K Z en zijn goedgekeurde zoon Take a Chance on Me Z won al de prestigieuze klasse "Sires of the World" met Christian Ahlmann. 

LOCATIE: NUENEN
Voor meer informatie over dit veulen neemt u direct contact op met de fokkerDhr. F. van Santvoort - +31 (0)6 - 531 285 36

Stamboom

Vader Taloubet du Rouet
1.45m.
Vader van vader Baloubet du Rouet
1.60m.
v.v.v. Galoubet A
1.60m.
m.v.v. Mesange du Rouet
1.20m.
Moeder van vader Kretienne
Ster, Prestatie, EPTM-spr
v.m.v. Quidam de Revel
1.60m.
m.m.v. Gurdrun
Keur, Preferent, Prestatie
Moeder Grinda S
Vader van moeder Nabab de Reve
1.60m.
v.v.m. Quidam de Revel
1.60m.
m.v.m. Melodie en Fa
Moeder van moeder Cyrinda S
1.30m.
v.m.m. Cartano
1.35m.
m.m.m. Urinda S
Prestatie, PROK