We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze schattige, mooie ruin is Captain Rock. Hij is circa 1.60m hoog en hij is 3,5 jaar oud. Ondanks zijn jonge leeftijd pakt hij het werken hier werkelijk super op. We werken rustig en respectvol met hem, wat zijn vruchten natuurlijk afwerpt.  We kunnen zelfs beginners hier op hem laten rijden, zo vol vertrouwen is hij! Hij gedraagd zich als een ervaren paard van 20 ...         

Hij is erg nuchter in de omgang en doet het grondwerk hier erg goed.  Hij beschikt over 3 mooie gangen en hij heeft een mooie donkerbruine kleur en een erg mooi exterieur. Hij moet natuurlijk nog wat groeien en uitzetten, maar hij zou zeker geschikt kunnen zijn voor meerdere doeleinden in de paardensport. Ook heeft hij een erg mooi sprekend hoofdje. Een chique boy met een mooi koppie en een hartje van goud.                

Op de poetsplaats en in de hand is het hier werkelijk een schat. Hij is sociaal naar andere paarden en ook kent hij de stapmolen.Hij is totaal vrij van gebreken. Is goed verkeers,- en trailermak hier.                  
Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.