We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Two Tone is een fraai getekende hengst die in mei goedgekeurd is bij het Appaloosa stamboek. Hij valt op met door zijn bruin roan panterbonte kleur. Two Tone is een mooi gebouwd paard met een sprekend hoofd en veel neklengte. De jury gaf mooi commentaar over zowel een krachtige en ruime stap maar ook een krachtige draf met veel souplesse en ruimte. De galop heeft veel afdruk en oprichting. Hij ging met flair door de baan.

Beweging: 8.0
Exterieur: 7.5
Spermaonderzoek boven gemiddeld goed!

In de omgang is Two Tone een lieve hengst en heeft weinig hengsten gedrag. Hij is door professionele mensen goed beleerd zowel onder het zadel als voor de wagen. Voor de wagen doet hij alles wat je van hem vraagt ook in het grote verkeer zonder oogkleppen is geen probleem voor hem net zoals onder het zadel is het echt een fijn paard. Op het moment word hij getraind door een Grand Prix ruiter die hem de L oefeningen leert. Springt de groene vliegende wissels.

Stamboom

Vader Peru's Yesmerai
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Don Ruto
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.