We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe 15 jarige, donkerbruine merrie te koop. Babet is braaf en makkekijk in de omgang, met rijden, bij de smid, dierenarts en met laden. Afgelopen voorjaar heeft ze bij ons een veulen gehad via embryo transplantatie. Dit jaar wilden we haar weer in zetten voor embryo transplantatie, maar de merrie van wie ze een veulen had moeten dragen had geen embryo.  Door haar dracht is ze een jaar niet gereden geweest. Drie weken geleden is  het veulen afgespeend en nu zijn we haar sinds een week weer rustig aan het oppakken. Dit doet ze erg goed en braaf. Is in het verleden altijd gereden geweest en heeft geen stap verkeerd gedaan. Ze is bij ons ook mee geweest naar bos/duin en ook hier is ze braaf mee. Ze is niet schrikachtig of ril en staat netjes stil op de poetsplaats.

Voor haar volledige pedigree: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/589896/babet

Vraagprijs: €3000,-

Meer info? Bel/app +31613094093 of mail chavaleh@hotmail.nl Kijk op onze site voor meerdere fijne sportpaarden/veulens. www.stalchavaleh.nl

Stamboom

Vader Upgrade
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vember
Vader van moeder Burggraaf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.