We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: ZUID-BEIJERLAND
Fokkers: Dhr. J. Ruizeveld +31 (0)6 - 53215768  / Dhr. P.H. van der Jagt +31 (0)6 - 51890152

Een unieke kans om een merrieveulen aan te schaffen uit de merrie kampioen van Zuid-Holland 2018!
Eventueel samen te koop met haar moeder Karamella VDJ!

U betaald bij aanschaf van dit veulen GEEN commissie!

Ruby-Ella VDJ is een prachtig gemodelleerd springveulen die met kracht galoppeert. Een buitenkans voor sport en fokkerij.

Moeder is de Elite, IBOP-spr., D-OC merrie Karamella VDJ. Zij werd op de KWPN merriekeuring tot Kampioen van Zuid-Holland gekroond. Tijdens haar IBOP-proef noteerde ze een 8 voor haar vermogen en een 8,5 voor haar instelling. Ruby-Ella VDJ is haar 3e nakomeling.

Grootmoeder is de Elite, EPTM-spr, D-OC merrie Donatella (v. Quasimodo Z). Zij noteerde bij haar IBOP-proef 79 punten en ontving een 8 voor haar aanleg als springpaard en twee maal een 8,5 voor haar reflexen en techniek. Naast Karamella VDJ werd haar zoon Nickelback VDJ (v. Comthago) reserve kampioen van Zuid-Holland bij de springveulens in 2018 en haar zoon Ippon VDJ (v. Dakar VDL) kampioen van Zuid-Holland bij de springveulens in 2013.

Overgrootmoeder is de Elite, Sport-spr merrie Perettie-B (v. Concorde). Zij werd zelf op 1.30m. niveau in de sport uitgebracht. Zij leverde o.a. het 1.30m. springpaard Gotcha (v. Bernini)  en het 1.45m. springpaard Urijn P (v. Lux Z).Verder in de merrielijn vinden we de bij de HSH goedgekeurde hengst Irco B die op CCI3* niveau werd uitgebracht door Gabor Schaller (HUN), het internationale 1.40m. paard Count on Me (v. Ukato - Denis Bressanelli (ITA) en het internationale 1.60m. paard Dierette (v. Ultimo) - Karim Elzoghby (EGY).
------

Vader Landino liet zowel op de KWPN als op de NRPS Hengstenkeuring een uitstekende indruk achter. De Stakkato Gold-zoon springt met veel gemakt, lichtvoetigheid en atletisch vermogen. Vader Stakkato Gold wordt gezien als misschien wel de best verervende zoon van de legendarische Stakkato. Met ruim dertig nakomelingen actief op internationaal Grand-Prixniveau is Stakkato Gold toonaangevend en zijn nakomelingen vallen op door reflexen, techniek en vermogen. Landino ’s grootvader is Cilton – een zoon van Calando I die schaars is ingezet in de fokkerij, maar wel een aantal opvallende springtalenten heeft voortgebracht. Vervolgens bestaat de pedigree van Landino uit de legendes Nimmerdor en Ladykiller xx.


WWW.VEULENTEKOOP.NL / WWW.FOALFORSALE.COM

Stamboom

Vader Landino VDL
Vader van vader Stakkato Gold
1.50m.
v.v.v. Stakkato
1.60m.
m.v.v. Wertherroeschen
1.55m.
Moeder van vader Sancara VDL
v.m.v. Cilton
1.50m.
m.m.v. Zancara
Z1-dressuur
Moeder Karamella VDJ
Vader van moeder Freeman VDL
1.40m.
v.v.m. Emmerton VDL
1.60m.
m.v.m. Be Helena VDL
Moeder van moeder Donatella
Elite, EPTM-spr., D-OC, 1.10m.
v.m.m. Quasimodo Z
1.60m.
m.m.m. Peretti-B
Elite, Sport-spr, 1.30m.