We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Formidable S is gunstig geprijsd omdat hij slechts 1 oog heeft. Hij is zijn rechter oog verloren bij een ongeluk toen hij jaarling was. Verder werd succesvol een fragment verwijderd thv sprong (OCD) links en kogel rechts achter. Verder radiografisch volledig in orde.
Deze ruin komt uit een sterke moederlijn, zijn grootmoeder is nl. Ferna, de volle zus van Don Schufro. Ferna bracht naast de moeder van Formidable, Fran S (v. Jazz) de Grand Prix paarden Finnländerin (v. Fidertanz) van Madeleine Witte-Vrees en Ferrera (v. Sandro Hit) die deelnam aan de World Equestrian Games v Tryon. Ferna bracht ook reeds 2 goedgekeurde hengsten: Sidney (v. Sandro Hit) en Vito Corleone S (v. Vivaldi); Festina PS, winnares in haar reeks op het Bundeschampionnat is een kleindochter v Ferna.
Deze sterke moederlijn bracht verschillende Grand Prix paarden en gekeurde hengsten zoals  Blue Hors Veneziano, Blue Hors Zatchmo, Don Primero, Sunny-Boy ea. 

https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2162842/formidable-s


Formidable S heeft 3 zeer goede gangen, (video is vnl. genomen dit jaar in het voorjaar, het einde van de video in het zand is gefilmd in de zomer van 2020, net voor hij zijn oog is verloren). 
Prijs bespreekbaar voor goede thuis.

Stamboom

Vader Fürst Romancier
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Fran S
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ferna
v.m.m. Donnerhall
m.m.m.