We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze bieden wij onze blikvanger, 12-jarige Connemara D pony genaamd Larry Andy eindelijk te koop aan. Waar we ook komen, hij wordt altijd 'gezien'!

Reden van verkoop is het bereiken van de 18-jarige leeftijd van de ruiter. Hij is als 4-jarige vanuit Ierland geïmporteerd naar Nederland. Wij hebben hem als 7-jarige gekocht van de eerste eigenaar en een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Hij is ijzersterk en heeft nog nooit gebreken of blessures gehad! Hij is altijd in alle opzichten goed verzorgd (tandarts, hoefsmid e.d.).

Larry is 1.48 m hoog en is allround uitgebracht in de sport. Larry heeft Z springen, L2 dressuur, L eventing allemaal met punten gelopen. Hij is in 2020 regiokampioen M springen en in 2021 Z springen geworden. Larry en zijn amazone hebben altijd professionele begeleiding gehad. Wij zien hem graag terug bij iemand die ook goede begeleiding krijgt en de tijd neemt om een combinatie te worden en hem tot zijn volle potentie te laten ontwikkelen want Larry wil en kan meer. Hij is een fijne sportpony en trekt graag aan op de sprong. Van eventing wordt hij hélemaal blij en enthousiast, dat maakt hem echt gelukkig! Hij heeft de variatie in de sport echt nodig. En natuurlijk ook de ontspanning. Voor ontspanning gaan we graag naar het strand en/of bos.

Larry is een heel erg lieve, mensgerichte, werkwillige en betrouwbare pony. Hij is gewend aan de trailer, stapmolen, longeerkraal, zandpaddock, weidegang met andere pony's/paarden, poetsplaats, solarium, honden, grote evenementen met alle toeters en bellen en dergelijke. Door zijn eerlijke karakter is hij een zeer goede leerpony maar omdat hij tevens een robuuste en krachtige pony is die ook zijn mannetje kan staan is hij niet geschikt voor een volledige beginner. Hij heeft een rustige ruiter met enige ervaring nodig die ook voor hem door het vuur wil gaan.

Neem contact met ons op, kom kijken en proberen en wordt verliefd net zoals Nikita destijds! 

Stamboom

Vader Cusack
Vader van vader Oisin
v.v.v. Cuchulain
m.v.v. Silverfort
Moeder van vader Golden Sunset
v.m.v. Abbeyleix Owen
m.m.v. Golden Dina
Moeder Kildun Rebecca
Vader van moeder Earl of Newbridge
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Dringeen Lass
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Regiokampioenschappen Noord-Holland 2020 M springen 1
Regiokampioenschappen Noord-Holland 2021 Z springen 1