We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Kratos SW, ruin, ca 165 cm, 6 jaar, Freedom x keur, Ibop spr, sport dress v. Burggraaf

Buitenkans, direct van de fokker! Potentiële topper voor de springsport met topsport verankerd in de genen. Kratos heeft als vader de KWPN goedgekeurde hengst Freedom (Advance x Corofino I). Freedom is in Nederland uitgebracht in het 1.40 m. Freedom is verkocht naar China om daar de sport en fokkerij te dienen. In China is Freedom succesvol uitgebracht in het 1.50 m. INT. 

Moeders kant betreft de bekende Bryolieta-stam. Moeder betreft Roxylita C (keur, IBOP spr, Sport dres. v. Burggraaf x Elite, preferent, prestatie v. Goodtimes x keur, preferent v. Voltaire). Vanuit moederskant is Kratos voorzien van veel bloed en werklust.  Kratos is door ons zelf gefokt. Kratos is netjes aangereden en heeft enkele sprongen onder het zadel gemaakt. Kratos heeft 3 fijne gangen. Hij is zeer enthousiast op de sprong. Helaas door de combinatie met ons jonge gezin, lukt het niet om voldoende tijd vrij te maken voor de verdere opleiding van Kratos. We gunnen een ambitieuze ruiter deze potentiële topper. Kratos is wel een paard met een pittig karakter en heeft een consequente ruiter nodig. Geen paard voor de onervaren ruiter dus. Kratos is eventueel geschikt voor de overgang van pony naar paard en zou eventueel ook geschikt kunnen zijn als eventer. 

Kratos is dus geen paard waar je zo op weg kunt rijden. Hij is wel braaf, maar heeft nog wel wat training nodig om een parcours te kunnen lopen. Wel is hij heel stoer, niet snel onder de indruk en is zeer werklustig. 

VP 19.500,-
Link video Freedom klasse Z
https://kwpn.tv/stream?embed=4651

Stamboom

Vader Freedom
Vader van vader Advance
v.v.v. Utrillo van de Heffinck
m.v.v.
Moeder van vader K-Nola
Pref, pres, prok, ster
v.m.v. Corofino I
m.m.v. Vola II
Hauptstutbuch, ster
Moeder Roxylita C
Keur, IBOP spr, sport dress.
Vader van moeder Burggraaf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Miss Lita C
Elite, pref. prest.
v.m.m. Goodtimes
m.m.m. Delita
keur, pref.