We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EERSEL
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker:
Dhr. K. Hoogers - +31 (0)497 - 519 940 / +31 (0)6 - 371 129 25

Raven Hill is overduidelijk een zoon van de succesvolle Olympische Grand Prix hengst H-Ekwador (v. Heraldik xx). Hij beweegt bergop met veel souplesse en balans. Zijn moeder Ashley Hill Satt heeft als vader de dressuurpaarden maker Jazz en liep op Z2 niveau in de sport. Dit maakt Raven Hill een dressuurtalent voor de toekomst en met zijn vrije bloedopbouw is hij ook interessant voor de hengstenopfok. 

Moeder is de Elite, Sport-dr, D-OC merrie Ashley Hill Satt (v. Jazz). Zij werd zelf op Z2 niveau in de sport uitgebracht.  Haar dochter Hayley Hill werd succesvol uitgebracht tot op ZZ-licht niveau door haar amazone Kim Morsink-Koop. De combinatie was op meerdere kampioenschappen succesvol. Zo werden ze regiokampioen in de L2, reserve regiokampioen in de M1 en regiokampioen in de Z2.

Grootmoeder is de Hannoveraanse merrie Dulderin (v. Hill Hawk xx). Zij bracht het Z1 geklasseerde paard Zazcha Dulee Satt (v. Jazz), de Z2 geklasseerde paarden Ashley Hill Satt (v. Jazz) en No Nonsense (v. Rotspon), de in Hannover goedgekeurde hengst Winnetou (v. Weltmeyer) en de ZZ-licht geklasseerde merrie Welderin (v. Weltmeyer).

In de merrielijn vinden we o.a. ook nog het 1.60m. springpaard Sea Coast Coco (v. Berlini) en de goedgekeurde hengsten Conter (v. Continue) en Freisturm (v. Freiherr).
----

H-Ekwador is een aansprekende hengst, met zeer interessante bloedlijnen en beschikt over veel sportkwaliteiten. H Ekwador is een zeer imponerende hengst. Met zijn koninklijke uitstraling zette hij een Olympische dressuurcarrière op Grand-Prixniveau neer. Hij nam deel aan de Olympische Spelen London 2012, het WK in Lexington, drie wereldbekerfinales en evenveel EK’s Topklasseringen tijdens de Grand-Prix’s van Odense, Leipzig, Bremen, Warschau en Hagen sieren zijn sportieve carrière.H Ekwador is zeer veelzijdig. de afstamming van E-Ekwador verenigt dressuur met springen en eventing. Hij combineert de allerbeste volbloedstam van Heraldik XX met de fascinerende Holsteinerstam van Corofino I.

Vader Heraldik XX is zonder twijfel de best fokkende volbloedhengst in de moderne sportpaardenfokkerij geweest. Hij presteerde zelf op wereldbekerniveau in de internationale springsport en is een succesvolle vererver van eventing, spring- en dressuurpaarden. Herald II en Hoyo de Monterey zijn enkele bekende GP springpaarden. Butts Avedon was de Duitse landskampioen bij de vijfjarige veelzijdigheidspaarden. Heraldik XX staat op de derde plaats in de WBFSH ranking lijst als vader van eventers. Het grootste succes in de fokkerij boekte hij wellicht op de Olympische Spelen Hongkong. Daar wonnen zijn zonen Butts Abraxxas en Butts Leon met Ingrid Klimke en Andreas Dibowski teamgoud in de eventing.

Moeder Enigma is een Holsteinse merrie van Corofino (Corrado I x Fernando I). De moederlijn vervolgt met grootmoeder Erna Klein. Zij is een dochter van de invloedrijke Landgraf I uit Ninea, een nakomelinge van B.Raimond.

H-Ekwador is goedgekeurd bij het KWPN, BWP, SBS, WKLP, Hannoveraanse en Holsteiner stamboek.

Stamboom

Vader H-Ekwador
Grand Prix
Vader van vader Heraldik xx
1.50m.
v.v.v. Caramel xx
m.v.v. Heraldika xx
Moeder van vader Enigma
Bezirksprämie
v.m.v. Corofino I
1.60m.
m.m.v. Erna Klein
Moeder Ashley Hill Satt
Elite, Sport-dr., D-OC, Z2
Vader van moeder Jazz
Grand Prix
v.v.m. Cocktail
Grand Prix
m.v.m. Charmante
Keur, Prestatie
Moeder van moeder Dulderin
v.m.m. Hill Hawk xx
m.m.m. Duleida
Staatspremie