We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: AARLE RIXTEL
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Dhr. T. Alders - +31 6 53429251

Drachtig van EMERALD VAN HET RUYTERSHOF.
In de video met haar veulen van dit jaar van Diamant de Semilly.

D-Cosma is een nakomeling van de wereldberoemde Holsteiner stempelhengst Corrado I (v. Cor de la Bryere). De hengst leverde maarliefst 79 goedgekeurde hengsten, waaronder de hengst Clinton die op zijn beurt weer aan de wieg staat van de hengst Cornet Obolensky. Daarnaast leverde hij bijna 80 nakomelingen die op het hoogste internationale niveau presteren. D-Cosma stamt uit de Holsteiner merrielijn 18A2 één van de beste Holsteiner merrielijnen!

Moeder is de Holsteiner merrie Sienna III zij is een nakomeling van de stempelhengst Contender. Hij leverde maarliefst 183 goedgekeurd zonen, waaronder Concerto II, Chelano Z , Cantos en Montender - Marko Kutscher (GER). Ook leverde hij de succesvolle sportpaarden Checkmate - Meredith Michaels-Beerbaum (GER), Carlo - Nick Skelton (GBR), Chiara - Ludger Beerbaum (GER) en Chiara - Boyd Exell (AUS). Haar volle broer Contentino (v. Contender) werd op  1.40m. niveau in de sport uitgebracht.

Grootmoeder Nagaika III (v. Lorentin I) bracht o.a. het 1.40m geklasseerde paard Contentino (v. Contender).

Overgrootmoeder Tamara (v. Calypso II) bracht maar liefst drie zonen die bij het Holsteiner Verband werden goedgekeurd. Te weten de hengsten Linaro (v. Landgraf I), Lorval (v. Lord) en Carambo van de Helle die tevens op 1.50m. in de sport werd uitgebracht. Ze leverde ook de Bezirksprämie merrie Kira I (v. Landgraf I) en de Staatspremie merrie Fiona VI (v. Carolus I). Fiona bracht de goedgekeurde hengsten Conley (v. Comefast xxx), Pasco (v. Parco xx), twee Bezirksprämie merries en de Staatspremie merrie Teutonia MCF die op 1.60m. in de sport werd uitgebracht.

Stamboom

Vader Corrado I
1.60m.
Vader van vader Cor de la Bryere
v.v.v. Rantzau xx
m.v.v. Quenotte
Moeder van vader Soleil
v.m.v. Capitol I
m.m.v. Kuerette
Moeder Sienna III
Vader van moeder Contender
v.v.m. Calypso II
1.45m.
m.v.m. Gofine
Moeder van moeder Nagaika III
v.m.m. Lorentin I
Grand Prix
m.m.m. Tamara