We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: HELVOIRT
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker
Mw. C. van de Ven - +31 6 53757140

Rayven is een veulen die beschikt over een krachtig achterbeen gebruik en beweegt met veel ruimte en souplesse. Hij heeft een vriendelijk karakter en is zeer mens gericht. Hij is een talentvol veulen die zijn toekomstige berijder zeker veel plezier gaat geven.

Moeder is de expressief bewegende Fellow C (v. Andretti). Ze is nadat ze zadelmak gemaakt is alleen voor de fokkerij ingezet. Rayven is haar derde nakomeling.

Grootmoeder Spotlight (v. Gribaldi) werd op Z1 niveau in de dressuur uitgebracht. Fellow C is haar enige nakomeling.

Overgrootmoeder is de Ster merrie Ester (v. Pion), naast Spotlight bracht ze ook het Z2 geklasseerde paard Minstreel (v. Hofnar) en de Ster merrie Jodia (v. Michelangelo).In de merrielijn vinden we verder het Internationale Inter I paard Infinity (v. Dream Boy) - Karen Lipp (USA) en het internationale Grand Prix paard Bojangles (v. Sorento) - Antonio Diaz Porras (ESP).

-----
Vader is de hengst Feinrich: een veulenmaker par excellence! Uit zijn eerste twee jaargangen bracht Feinrich reeds goedgekeurde zonen, zoals de geprimeerde Feiner Heinrich in Westfalen en de met Hannah Erbe succesvolle Fendi. Zijn nakomelingen lijken met hun type en enorme bewegingskwaliteit sprekend op hun vader.

Feinrich werd in 2015 uitgeroepen tot kampioenshengst van de Mecklenburger keuring en voltooide zijn verrichtingstest aansluitend met overtuiging. In 2018 won hij diverse dressuurrubrieken en kwalificeerde hij zich onder Isabel Freese voor het Bundeschampionat. 

Ook aangaande zijn bloedopbouw is Feinrich iets bijzonders: via zijn vader Fürst Heinrich verbindt zich hier de vaderlijke lijn van de grote Furioso II met die van de meest voorname merrie uit de moderne Oldenburger fokgeschiedenis, de Elite Staatsprämien- merrie Gesina. Moeder Gesina bracht onder andere ook Feinrich’s volle zus de Oldenburger kampioensmerrie Fürstin Gesine, die de gekeurde hengst Visino PS (v. Vitalis) bracht. Verder werden uit Gesina nog 5 zonen goedgekeurd. 


Stamboom

Vader Feinrich
Vader van vader Fürst Heinrich
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Dawina
Moeder van vader Gesina
Elite
v.m.v. Sir Donnerhall I
m.m.v. Gesine
Moeder Fellow C
Stb-ext
Vader van moeder Andretti
PSG/Inter I
v.v.m. Special D
PSG/Inter I
m.v.m. Ushi
Moeder van moeder Spotlight
Stb, Z1 dressuur
v.m.m. Gribaldi
Grand Prix
m.m.m. Ester
Ster