We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Super bewegende Escamillo merrie met top karakter. 
Inmiddels zadelmak en pakt het werk erg goed op. 

Onze Pox is een 3-jarige Escamillo x Jazz merrie met een erg lief karakter en mega beweging. Helaas moeten we inkrimpen en hebben we de beslissing gemaakt om een 5 sterren plekje voor haar te zoeken.

Het is een intelligente merrie en ze is erg aanhankelijk. 

Voor de fokkerij is Pox ook zeer interessant, ze komt uit een mooi lijntje. Moeder v. Jazz liep zelf op ZZlicht niveau en is onder andere de volle zus van een Grand Prix paard. Verder veel sport en predikaten in de moederlijn. Vader Escamillo is een van de meest populaire hengsten op dit moment en doet het goed in zowel de sport als de fokkerij. Zijn nakomelingen kenmerken zich door fijne karakters en super beweging.

Ze meet momenteel 161 cm maar zit nog in de groei, een beetje een laatbloeier. Ze staat nog niet op ijzers. Is recent bekapt, ontwormd en op tijd ingeënt.

Pox is röntgen gekeurd (prok waardig) op de benen met een bemerking door een ongeluk in de opfok. Ze heeft hier geen last van. Prijs is hier op aangepast.

Een knappe merrie met een super karakter en dito beweging voor een mooie prijs! 

Bij interesse graag appen naar 06-36502794

Stamboom

Vader Escamillo
Vader van vader Escolar
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.