We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rebel is een mooie & elegante merrie van Livius x Oscar uit een moederlijn met veel sport. Ze is geboren in april 2021. Ze heeft een fijn karakter,  houdt van knuffelen en is makkelijk in de omgang. Rebel heeft een chique koppie en staat correct op haar benen. Ze is al mooi aan de maat. 

Zowel haar moeder als grootmoeder en overgrootmoeder hebben Z dressuur of hoger gelopen. De moederlijn heeft daarnaast veel Z+ dressuurpaarden gebracht. Ook is Rebel nauw verwant aan het Grand Prix paard Evita Gonda. Rebels vader is de hengst Livius, een zoon van de succesvolle Grand Prix en sterk verervende hengst Bordeaux. Livius brengt ook van moederszijde flink wat dressuurgenen mee. Deze hengst in combinatie met de sportieve moederlijn van Rebel maken Rebel tot een veelbelovend sportpaard. 

Rebel is ingeënt, ontwormd en recent bekapt. De verkoop heeft geen haast, ze staat op een fijne plek en ik vind het erg belangrijk dat ze goed terecht komt. 

Voor meer informatie, foto's etc. graag appen naar 06-36502794. (niet bellen ivm werk!) Valt in normale prijsklasse.

Stamboom

Vader Livius
Vader van vader Bordeaux
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Evil Girl VDM
Vader van moeder Oscar
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tindaya Gonda
v.m.m. Ronaldo
m.m.m.