We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

VANWEGE HET NAAR STAL KOMEN VAN DE JONGE PAARDEN EN STALLEN TE KORT ZIJN DE PRIJZEN VERLAAGD VAN ONZE VERKOOPPAARDEN. EEN GOED THUIS IS HET BELANGRIJKSTE.
Momenteel hebben we 2 paarden in de verkoop. Een Lipizaner ruin en 1 Tuiger, merrie. Voor al onze paarden geldt dat het een vraagprijs is. Een goed thuis is bij ons zeer belangrijk en de prijs is bespreekbaar. 

Rico is een 9 jarige ruin van ongeveer 1,58. Hij is een Lipizzaner met paspoort en stamboom.Rico is een ontzettend lief paard die erg werkwillig is. Hij is erg allround, hij is gereden onder het zadel maar ook beleerd voor de koets. Hij is beleerd zowel in het enkelspan als in het dubbelspan.Rico is bij ons wekelijks gereden onder het zadel en heeft ook wekelijks in de koest gestaan. Hij heeft ook regelmatig meegedaan met cavaletti les en dit doet hij erg goed.Hij is zeer geschikt voor de sport en zou het erg goed doen op wedstrijd.Rico is braaf in de omgang. Ook is hij braaf bij de hoefsmid en het trailerladen. Hij heeft geen stalgebreken en is netjes geënt. Alle keuringen zijn toegestaan k.k..De vraagprijs voor Rico is tussen de € 7.500,- en de € 9.000,-. Voor meer informatie graag telefonisch contact opnemen: 06-50462510

Filmpjes en meer informatie is te vinden op onze website: www.rtstables.com/paarden

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.