We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Rosa Lee was verkocht naar Duitsland via de Excellent Dressage Sales (EDS) maar helaas bleek koper zijn afspraken niet na te komen.

Bent u op zoek naar een supergoede bloedlijn dan is dit veulen een uitgelezen kans!!! 

De moeder van Rosa Lee is een Elite merrie van de topvererver Vivaldi.  Rosa Lee komt uit de bekende sportstam van Avondrood en Cordola. Laatstgenoemde kennen we als grootmoeder van de Grand Prix-paarden Tango en Bonzanjo. Grootmoeder Radula is Z2-dressuur. Haar moeder Houwertje bracht ook het Grand Prix-paard Chigali en meerdere paarden in het Z en in de Lichte Tour. Deze tak van topmerrie Cordola leverde de NMK-kampioenen Zarah-Obertje en D.Obertje en de goedgekeurde hengsten Happy Feet en Jheronimus. De hengsten in de moederlijn van Rosa Lee zijn interessante verervers. Dat kan haar vader Lord Europe ook worden. De sterk galopperende Hannoveraanse premiehengst is populair onder fokkers en leverde al meerdere topveulens.   

   
Voor vragen: 06-20138489

Stamboom

Vader Lord Europe
Vader van vader Lord Leatherdale
v.v.v. Lord Loxley
m.v.v. Fairless P
Moeder van vader Basjen P
v.m.v. Boston
m.m.v. Lasjen P
Moeder Gaya
Elite, IBOP (dres), D-OC
Vader van moeder Vivaldi
Preferent
v.v.m. Krack C
m.v.m. Renate Utopia
Ster, preferent, prestatie, D-OC
Moeder van moeder Radula
Ster, sport-(dres)
v.m.m. Inspekteur
m.m.m. Houwertje
Keur, prestatie