We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: LIESSEL
Contactpersoon: Dhr. N Spetgens - +31 6 29404559

Voor wie de kans nog met beide handen wil aangrijpen om een veulentje te fokken uit een echte CONCORDE merrie. Udeshika's is niet drachtig voor 2022.

Udeshika's is een nakomeling van de legendarische hengst Concorde. Zij bracht zelf de merrie Ibiza S (v. Caleandro) die actief op internationaal 1.40m. niveau wordt uitgebracht door Sophia Schindlbeck (GER). Udeshika's volle broer Pionier II (v. Concorde) sprong eveneens op internationaal 1.40m. niveau met Amalie Reimer Nielsen (DEN).

Moeder is de Ster, Preferente merrie Emma (v. Notaris). Zij leverde o.a. de 2e bezichtigingshengst en internationaal junioren paard Suprise S (v. Concorde), het internationale 1.40m. paard Pionier II (v. Concorde), de Elite, Preferente merrie Heureka (v. Beaujolais) en de Elite, Prestatie, Prok merrie Omma's (v. Concorde). Omma's staat op haar beurt aan de wieg van de voor het KWPN verrichtinsonderzoek aangewezen hengst en op 1.30m. niveau uitgebrachte Wilton V (v. Indoctro) en het internationale 1.45m. paard Hurricane J (v. Numero Uno).

Stamboom

Vader Concorde
1.60m.
Vader van vader Voltaire
1.60m.
v.v.v. Furioso II
m.v.v. Gogo Moeve
Moeder van vader Flyer
Prestatie
v.m.v. Marco Polo
m.m.v. Klaske
Ster
Moeder Emma
Ster, Preferent
Vader van moeder Notaris
Keur
v.v.m. Courville xx
m.v.m. Vodea
Ster, Preferent
Moeder van moeder Amorka
Stb.
v.m.m. Jasper
1.60m.
m.m.m. Odessa
Keur