We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege het bereiken van de 16 jarige leeftijd van de ruiter zoeken we met heel veel pijn in ons hart voor onze gouden, super brave, knappe D pony Megan, met FEI life-time stokmaat een nieuw huisje.

Megan verdient alleen het allerbeste, liefste ruitertje die haar heel gelukkig gaat maken. Megan brengt mijn zoon altijd naar de overkant van het parcours is niet snel onder de indruk en wordt het meest gelukkig in de eventing, ook daar is niks haar te gek of te spannend, gaat over alles en door alles heen.

Dit jaar is mijn zoon met haar Z eventing KNHS kampioen geworden. Heeft al verscheidene EK’s en Nations Cup’s op het hoogste niveau bij de pony eventing gelopen. We zien haar dan ook het liefst bij een Eventing ruiter die samen met haar hierin gaat schitteren. Zij is goed dressuurmatig gereden tot Z niveau uitgebracht. Megan is met mijn zoon Z springen. Is meerdere keren Zuid-Hollands kampioen springen geweest.

Het is een super allround pony met een mega meewerkend karakter zet altijd haar beste beentje voor. Is braaf bij hoefsmid en bij jaarlijkse controle van tandarts en heeft geen stalgebreken. Hopelijk vinden we de perfecte ruiter of amazone voor haar.
Dit is de pony waarmee uw zoon of dochter volgend jaar mee kan doen om de eventing EK selectie.
Stuur gerust een pb voor meer info. Megan valt in de hoge prijsklasse!!!

Stamboom

Vader Kantje's Carlando
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CCIOP2*-L Strezegom 2021 oktober Nations Cup 6 (van de 21)