We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer chique donkerbruin merrie veulen te koop, geboren op 31 maart 2021 (Furst Wilhelm x Rascalino x Weltmeyer).

De vader van haar is Furst Wilhelm (Furst Heinrich x Sandro Hit x De Niro). Fürst Heinrich is zijn vader, gevolgd door Sandro Hit, De Niro en Rubinstein I in de voorouderlijke lijn. Op de “achtergrond”, van fokhuis Wernke, vindt u de onvergetelijke DLG-merrie Love Story (v. Freiherr), die geschiedenis schreef via haar dochter Love Story II (v. Akzent II), Oldenburger kampioensmerrie 1991.

De moeder, Raswa is een nakomeling van de hengst Rascalino. Na zijn goedkeuring werd Rascalino als jonge hengst door Wolfhard Witte uitgebracht en plaatste zich twee keer op de Bundeschampionaten. In 2007 vertegenwoordigde hij Duitsland op het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden en werd vierde bij de zesjarigen. Later kwam de hengst onder het zadel van junior-ruiter Johannes Ruhl. Raswa zelf is een hele lieve merrie met hele goede gangen.

Fascalino is bloed mooi, lief en kan mooi bewegen! Een echte belofte voor de toekomst. 

De eerste 4 foto's + foto 7 zijn van 8 mei en foto 5, 6 & 8 toen was ze 8 dagen oud.

Geen video beschikbaar.

Stamboom

Vader Fuerst Wilhelm
Vader van vader Fuerst Heinrich
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Dawina
Moeder van vader Lady Scarlet
v.m.v. Sandro Hit
m.m.v. Lady Devinja
Moeder Raswa
Vader van moeder Rascalino
v.v.m. Rotspon
m.v.m. Velvet
Moeder van moeder Wendy
v.m.m. Weltmeyer
m.m.m. Anja