We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige KWPN fokmerrie.
Queen is een prachtige en lieve merrie van 11 jaar. Ze braaf in de omgang, bij de hoefsmid, dierenarts/tandarts enz. Ze is goed te laden en heel braaf tijdens het reizen. Ze is goed onderhouden, entingen, smid en tandarts. Ze staat zonder ijzers en heeft sterke hoeven.

Tot juni heeft ze in de sport gelopen. Door een misstap tijdens een training heeft ze haar knie geblesseerd. Na vele onderzoeken blijkt de kans op genezing en terugkeer in de sport klein. We bieden haar daarom nu aan als fokmerrie. In haar vrije bewegingen zie je de blessure niet. Aan de longe en onder de man wel. Dierenarts en orthopedisch chirurg vinden haar sterk en gezond om mee te gaan fokken.

Ze heeft een goed stamboek papier en heeft zelf ook goed gepresteerd, al waren we nog lang niet klaar....we hadden haar nog niet eens 2 jaar.......echt ambities voor het Z!
Crossen deed ze super en met veel plezier!

In haar paspoort meet ze 156,9 cm maar ze is echt een stuk groter. 160/161 cm.

We hebben er veel moeite mee om haar weg te doen, maar hebben zelf geen plaats voor een merrie met veulen. Wie gaat er prachtige springtoppers met haar fokken?
We zoeken een goed huis voor haar, waar ze zomer en winter naar buiten kan (wei/paddock) en 's nachts op stal. Prijs n.o.t.k.

Stamboom

Vader Ustinov
Vader van vader Libero H
v.v.v. Landgraf l
m.v.v. Oktave Hsp
Moeder van vader Haifa
v.m.v. Nimmerdor
m.m.v. Silja
Moeder Queen Z
Vader van moeder onbekend
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder onbekend
v.m.m.
m.m.m.