We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop. Onze super leuke, stoere pony Nike. Helaas wordt onze dochter te groot voor hem dus bieden wij hem te koop aan. Het is een grote C pony (136,8cm) van 17 jaar en topfit. Mijn dochter heeft er bixie mee gereden en daarna ook officieel een aantal keer gestart voor de corona. In beide disciplines een aantal winstpunten gehaald. Dressuur is niet mijn dochters ding maar dit kan hij zeker. Af en toe wat lui voor het been. Springen vind hij ontzettend leuk dus hier heeft hij meer ervaring mee. Hij ging iedere week mee naar de ponyclub waar aan beide takken van sport aandacht werd besteed. Ook kan hij heel makkelijk mee op buitenrit. Is goed verkeersmak. Hij is een aantal keer mee geweest op ponykamp. Hij staat gewoon bij alle paarden in de kudde zonder problemen. Is dan onderdanig en gaat aan de kant voor anderen. Dus kortom een echte allround pony waar je alle kanten mee op kan. Ik denk dat hij het beste tot zijn recht komt bij iemand die wel wat ervaring al heeft aangezien hij soms echt wat lui kan zijn.
Dus ben je op zoek naar een super leuke, stoere, lieve en mooie witte pony, dan is Nike misschien wel wat voor jou. We gunnen hem echt een goed nieuw huisje waar hij nog jaren lang iemand heel blij kan maken.
Vraagprijs is bespreekbaar bij een gouden huisje

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.