We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooie donkerbruine dressuurmerrie, 5 jaar oud (2016). Afstamming: Brettons Woods x Tuschinski x Gribaldi

Lady Lux is een 5 jarige mooie dame van 1.70 m groot. Talentvol en beloftevol paard met TOPafstamming. Vanuit de vaderlijn de fantastische hengst Bretton Woods, succesvol in de PSG en geeft zijn talent bewezen door aan zijn zeer succesvolle nakomelingen!
Vanuit de moederlijn de bekende hengst Tuschinski, eveneens zeer succesvol in de PSG.Lux heeft mooi en correct exterieur en overtuigende beweging! Absoluut een paard om in de dressuurring de show te stelen.

Onder het zadel doet ze het goed. Ze kent de basis en verdient het nu om goed doorgereden te worden en alles te bevestigen. Voordeel is dat je haar nog helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Ook in het bos doet ze niet onder, samen met andere paarden en alleen. Dat pakt ze heel goed op, is niet schrikkerig. 

Lux heb ik zelf gefokt en is altijd in mijn bezit geweest. Hele geschiedenis is dus bekend, van de veulenfoto’s kan ik een heel fotoalbum sturen :)

Altijd netjes naar de hoefsmid en tandarts geweest en ontwormt en vaccinaties allemaal gehad. Geen stalgebreken. Recent klinisch goedgekeurd. Ook röntgenologisch hals en rug goedgekeurd, wel heeft ze een kleine chip. 

Ik kan helaas de tijd en aandacht niet geven die ze verdiend. Eventueel mogelijk om met wat toebehoren over te nemen. Gezien haar leeftijd is ze niet geschikt voor een beginnende ruiter.
Wil je meer informatie over deze knappe dame? Bel dan met Fianne 06 26470350

Stamboom

Vader Bretton Woods
Vader van vader Johnson
v.v.v. Jazz
m.v.v. Roxanne
Moeder van vader Annabel
v.m.v. De Niro
m.m.v. Alina
Moeder Andrea
Vader van moeder Tuschinski
v.v.m. Krack C
m.v.m. Kalina
Moeder van moeder Thea
v.m.m. Gribaldi
m.m.m. Otje