We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Knappe 11-jarige sport Welsh

Te koop een knappe 10 jarige sport Welsh. Wij zoeken voor onze lieve pony Rosita een enthousiaste en gepassioneerde ruiter die wedstrijdgericht met haar aan de slag zal gaan en haar een liefdevol thuis kan bieden.

Rosita is een knappe, elegante en super lieve, maar zeker ook een pittige sportpony van 1,47m hoog. Ze is bereid om voor de ruiter te werken en houdt ervan om zowel ik dressuur- als springgericht te rijden. Zelf hebben we haar meer dressuur t/m M niveau gereden, maar ze heeft zeker ook veel talent voor springen. Rosita komt het meest tot haar recht als ze op wedstrijden kan shinen. Verder is ze in de omgang heel lief en ze houdt ervan om geborsteld te worden. Ze gaat gemakkelijk de trailer op en op ander terrein heeft ze ook geen probleem. Ook op de wei met andere paarden gaat prima.

We zoeken iemand die niet onzeker op het paard zit, kan laten weten wie de overhand heeft en wedstrijden met haar gaat rijden. Voor ons is het heel belangrijk dat er een klik is tussen de nieuwe ruiter en Rosita en dat ze een alle aandacht krijgt op haar nieuwe plek.

Handelaren of maneges zijn uitgesloten.

Ze is altijd netjes geëind, ontwormd en naar de hoefsmid geweest.

Overname van alle spullen is bespreekbaar. Zo heeft zij een op maat aangemeten allround zadel en hoofdstel met bit.

Voor meer info: (06) 16412547

Stamboom

Vader DE GOEDE REE'S METALL
Vader van vader AESTER EL NINO
v.v.v. BJIRMEN'S WYTSE
m.v.v. KLEEFS SYLVIA
Moeder van vader BIJSTERHOF'S FIRST LADY
v.m.v. ORCHARD D'AVRANCHES
m.m.v. BRINCKHOFF'S DREAM
Moeder BEUKENHOF'S HELENA
Vader van moeder WESTER ALKEMA'S ADIOS
v.v.m. SPEYKSBOSCH NELSON
m.v.m. WETSER AIKEMA'S NANETTE
Moeder van moeder BEUKENHOF'S SABINA
v.m.m. DOWNLAND FOLKLORE
m.m.m. AGATHA