We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden
Phoenix is een 6 jarige ruin van Thunder vd Zuuthoeve (1.60m) x Arcouffa Z (1.40m). Hij is een Eliteveulen en heeft ook als 1 jarige deelgenomen aan het prijskamp voor springpaarden. Op 4-jarige leeftijd uitgebracht op wedstrijd, erna niet meer door corona en geen wedstrijdambitie ruiter.

Phoenix is een werkwillig paard met enorm veel vermogen dat altijd zijn best gaat doen voor zijn ruiter. Zijn grondwerk is correct maar zijn ambitie ligt echt bij springen, hij is heel voorzichtig en hij zorgt hier ook voor een betrouwbaar gevoel. Springt een goede wissel. Ondanks zijn grootte is hij heel wendbaar. Hij is niet schrikkerig maar heeft wel een zelfzekere ruiter nodig. Aan de hand is hij ook heel braaf en poetsen vind hij geweldig. 

Hij is braaf bij smid, verkeersmak, braaf op trailer etc. Vorig jaar volledig goedgekeurd. Prijs is bespreekbaar. Gaat alleen weg bij goede match.

Volledige stamboom is te zien via onderstaande link:  https://www.hippomundo.com/nl/pedigree/performance/811925-phoenix-js 

+32491231443 voor het snelste antwoord

Stamboom

Vader Thunder van de Zuuthoeve
ambassadeur
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Arcouffa Z
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.