We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nobelle
Don Ducky C-two DVB x Kantje's Ronaldo
New Forest merrie
7 jaar, valk, 141 cm

Onze SUPER lieve 7 jarige allrounder Nobelle zoekt een nieuw ruitertje die ze blij kan maken in de toekomst! Nobelle is Z2 dressuur en M springen en heeft ook zeker talent voor meer.
Ze is 141 cm hoog, wel breed gebouwd en is zeer recent, 20-10-2021, volledig klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. 4 correcte gelijke hoeven en heeft nooit iets gemankeerd.
Nobelle is braaf in alles, makkelijk alleen, makkelijk met andere paarden. Braaf bij de hoefsmid, tandarts, makkelijk op trailer/vrachtwagen en heeft echt al een heleboel gezien.
Ze is mee geweest naar verschillende wedstrijden en was op 21 juli 2019 reserve kampioen springen klasse L van Utrecht. Naast de wedstrijden is ze meerdere keren mee geweest op buitenrit naar bos en strand en heeft ze een oefencross gereden. Super geschikt voor een ruitertje die veel wilt leren en doen met zijn/haar pony!
Nobelle is ook met rijden erg braaf, niet sloom, met een makkelijk gas rem en stuur.
We zoeken voor Nobelle een tophuisje waar ze bij voorkeur allround ingezet kan worden, omdat ze springen, dressuren, een buitenrit of cross allemaal onwijs leuk vindt!

Interesse in deze allround topper?
Whatsapp naar 06-23615235

Stamboom

Vader Don Ducky C-two DVB
Vader van vader FS Don't Worry
v.v.v. FS Dacapo Doro
m.v.v. FS Golden Sunlight
Moeder van vader Citou de luxe
v.m.v. FS Champion de luxe
m.m.v. Dizzy Bee
Moeder Finesse
Vader van moeder Kantje's Ronaldo
v.v.m. Waterhof's Pretendent
m.v.m. Wiske Barbara
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.