We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer brave, 3,5 jarige zwartschimmel Ierse allround sportpony van 1.42. Hij zal waarschijnlijk nog wat doorgroeien naar 1.45. Baaf in de omgang en onder het zadel. Daardoor heel geschikt voor kinderen.

Hij wordt dressuurmatig gereden en daarnaast ook regelmatig buitengereden en is verkeersmak. Ook springt hij al een parcourtje rond. Hij is daarnaast door verschillende kinderen bereden, zowel les in de bak als op buitenritten. Het is een echte allrounder, dresuur, springen, buitenrijden vind hij ook heerlijk dus hij zou ook heel geschikt zijn voor cross of endurance. Hij heeft een goede basis, opgeleid met grondwerk en dubbele lange lijnen.

Gaat makkelijk de trailer op. Heeft geen stalgebreken, is braaf bij de hoefsmid en tandarts. Hij kan heel goed met andere paarden samen. Ook door fysio/chiropraktor nagekeken en helemaal in orde bevonden.

Voor meer informatie of filmpjes stuur een whats-app naar 06-33584653

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.