We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ra Ra Rasputin is een van de laatste veulens van de Grandprix dressuur hengst Future.
Helaas is Future recent overleden. Hij stond bekend om zijn fijne karakter en vererving van bovengemiddelde dressuur paarden. Future liep zelf op het hoogste niveau en is een zoon van de top vererver Florestan.

De moeder van Ra Ra Rasputin is How do you do. Een gezonde merrie met een fantastisch karakter. Ze is allround gefokt, haar vader is de keur hengst Karandasj die nakomeling op het hoogste niveau bracht in alle disiplines!

How do you do is een zuster van de BWP gekeurde dekhengst All Risk. Uit de stam komen diverse interessante paarden zoals de dekhengst Ranko die Grand prix dressuur liep en Water roos r die op het hoogste niveau sprong.

Correct, gezond, goed aan de maat, mooi, bewegen, kortom een ideaal veulen voor iemand die ermee verder de sport in wil.
U bent van harte welkom om onze Ra Ra Rasputin in de wei te komen zien dansen in Sterksel (Nederland, juist over de grens bij Hamont-achel)

Stamboom

Vader Future
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Karandasj
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Lancelot
m.m.m.