We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Onze knappe 14 jarige dressuur topper is beschikbaar voor een nieuw vijf sterren huisje. vanwege het bereiken van de 18 jarige leeftijd van de amazone en omdat het studeren steeds meer tijd vraagt kunnen we hem niet meer de tijd en uitdaging bieden die hij nodig heeft. In de afgelopen jaren hebben we samen veel bereikt. We werden Kringkampioen in iedere dressuur klasse en zijn ook nog een keer als reserve kampioen naar Ermelo geweest. Momenteel wordt hij gereden tussen de paarden waar hij Z2 met winst loopt. 

Gandor is een harde werker met 3 mooie gangen. Hij beheerst alle oefeningen van het Z2 inclusief vliegende wissels. Hij is een sensibele pony wat om een consequente maar zachte ruiter vraagt. Hij is niet geschikt voor de beginnende ruitertjes. Hij is niet gewend om vaak op buitenrit te gaan, daar is in onze omgeving niet veel mogelijkheid toe. Daarom vindt hij dat soms wat spannend, maar ook wel weer erg leuk. Springen vindt hij erg leuk zolang het laag blijft. Hogere sprongen vindt hij best spannend.

Hij is braaf op de trailer en bij de hoefsmid. 

Wij vinden het leuk als een ander ruitertje/amazone  net zo veel van hem gaat leren als wij gedaan hebben. Gandor gaat alleen weg naar een 5 sterren huis waar we een goed gevoel bij hebben. Handelaren hoeven daarom niet te reageren.

Bij de röntgenologische keuring is naar voren gekomen dat Gandor artrose heeft in de hals. Klinisch was hij 100% goedgekeurd. Hij laat niets zien van enige beperking of pijn door zijn artrose. De veearts adviseert hem te blijven rijden zoals wij altijd gedaan hebben. Dit omdat hij nog nooit last heeft gehad van de artrose. Het is in zijn belang dat hij niet met pensioen gaat of als weidemaatje ergens terecht komt. Juist de beweging en spieropbouw zijn belangrijk. Hij kan zomaar nog jaren gezond doorlopen, maar helaas is daar geen garantie op te geven. Wij zoeken daarom een enthousiast (wedstrijd)ruitertje die met hem verder wil onder onze voorwaarden. Verkoopprijs en voorwaarden worden vastgesteld in goed overleg

Filmpjes op aanvraag, reageren per whatsapp 0654326363

Stamboom

Vader Krimh Ox.
keur prest.sport
Vader van vader Komplex Ox.
v.v.v. Patron Ox.
m.v.v. Karmen ox
Moeder van vader Somalia Ox.
v.m.v. Naslednik Ox
m.m.v. Suda Ox
Moeder Orchid
Vader van moeder Orchid's Cestani
v.v.m. Kantje's Carlando
PS.pony
m.v.m. Monique
Moeder van moeder Orchid's Linda
v.m.m. Kantje's Ronaldo
pref ps.d.h. ps.f.h.
m.m.m. Linda