We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: EVERTSOORD
Voor meer informatie neemt u direct contact op met de fokker:
Dhr. L. de Bruijn - +31 6 558 541 30

Rodelinda is een dressuurtalent in de dop. Een prachtig model en Grand Prix dressuurgenen komen samen. Ben je opzoek naar een veulen voor het hogere werk, dan moet je zeker een kijkje gaan nemen!

Uit de merrielijn van de Grand Prix paarden Sophie V B, Donnero, Den Haag, Daily Mirror en Fidermark NRW.
---------

Moeder Sophie V B (v. Don Schufro) liep in Frankrijk met haar amazone Maxime Collard op Grand Prix niveau. Phoebe is haar tweede nakomeling. Haar 1e dochter Keira (v. Don Juan de Hus) werd via Sell Veulenveiling in 2015 voor € 11.500,-  verkocht naar Zweden.

Grootmoeder Surprise du Jour (v. Sandro Hit) werd op de PSI Auction in 2001 voor het recordbedrag van € 530.000,- verkocht. Ze is de volle zus van de goedgekeurde hengst Stoiber SN (v. Sandro Hit) en de halfzus van de goedgekeurde hengst Dardanos N (v. Davignon I). 

Overgrootmoeder is de Staatspremie merrie Woitana (v. Weltmeyer). Zij is de tante van het Grand Prix dressuurpaard Donnero (v. Donnerhall), het LT paard en WK zilveren medaille winnaar WK jonge dressuurpaarden  2010 Soliere (v. Sandro Hit) en de tante van de goedgekeurde Grand Prix dressuurhengst Fidermark (v. Florestan I).
-------
Vader is de hengst Jameson RS 2. Alles heeft hij al gewonnen, Verrichtingsonderzoek, Pavo Cup en 2x de Hengstencompetitie. Ook op het W.K. maakte hij veel indruk met zijn kracht, macht, uitstraling en mega galop.

Stamboom

Vader Jameson RS2
PSG/Inter I
Vader van vader Blue Hors Zack
Grand Prix
v.v.v. Rousseau
m.v.v. Orona
Ster, Preferent, Prestatie, IBOP-dr
Moeder van vader Atilinda M
PSG/Inter I
v.m.v. Negro
Inter/A/ B/II
m.m.v. Tilinda M
Voorl. Keur, Prok
Moeder Sophie V B
Grand Prix (Frankrijk)
Vader van moeder Blue Hors Don Schufro
Grand Prix
v.v.m. Donnerhall
Grand Prix
m.v.m. Fiesta
Elite
Moeder van moeder Surprise du Jour
v.m.m. Sandro Hit
m.m.m. Woitana
Staatspremie