We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chique zwarte beauty te koop!

Magic Lady B is een nakomeling van KWPN hengst Hennessy (De Niro- Jazz-Ulft) . Van moederskant stam ze af van een elite merrie uit San Remo  (Ronaldo- Ferro).  In deze moederlijn zijn veel sportpredicaten terug te vinden.

Magic Lady B is in april 2020 zeer rustig zadelmak gemaakt, waarna ze weer een periode vrijaf  heeft gekregen om door te groeien. Ze heeft mooie bewegingen, loopt zeer lichtvoetig.  Qua afstamming, karakter en beweging een goed toekomstig dressuurpaard! Ze meet nu 1.64 meter. De verwachting is dat ze zeker nog een aantal centimeters groeit.  

Magic Lady B is door ons aangekocht op de veulenveiling. Ze is dagelijks in de hand geweest, vanaf begin af aan al naar hoefsmid, tandarts en geënt.  Naast het rijden is ze bekend met longe, schrik-en obstakeltraining,  mee geweest naar het bos, paar springlesjes, oefendressuur en  trailermak.

Ze is bekend met meerdere ruiters op haar rug.  We verkopen haar omdat dochter is gestopt met de paardensport. Filmpjes via Whatsapp verkrijgbaar.  

Stamboom: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1944918/magic-lady-b  

Voor meer informatie bel of app gerust. Vraagprijs €12.000,-

Stamboom

Vader HENNESSY
PSG/Inter I
Vader van vader DE NIRO
Grand Prix
v.v.v. DONNERHALL
Grand Prix
m.v.v. ALICANTE
Z2 dressuur
Moeder van vader SILHOUETTE
Elite EPTM(drs) pref prok
v.m.v. JAZZ
Grand Prix
m.m.v. HORETTE
Moeder FAMYLINA
Elite IBOP(drs) prok
Vader van moeder SAN REMO
v.v.m. WOLKENTANZ I
m.v.m. VALENTE
Moeder van moeder BERLINA
L1 dressuur
v.m.m. RONALDO
PSG/Inter I
m.m.m. UBERLINA
Z2 dressuur