We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop zeer chique talentvolle E pony/ klein paard!

Bij deze bied ik mijn zeer talentvolle 7-jarige ruin ‘Altrido Ciolanda’s Jasper’ aan (roepnaam Jappie).

Na 4 hele mooie jaren wordt het tijd om Jappje los te laten en iemand anders blij te maken met deze geweldige knappe pony/ klein paard (156,5 cm).

In 2017 heb ik Jappie zelf zadelmak gemaakt en opgeleid tot waar hij nu is. Het is altijd een feestje om op hem te rijden en hij pakt alles heel snel en leert verschrikkelijk snel op.
Anderhalf jaar geleden is Jappie hersteld van een peesblessure, die een aantal maanden heeft geduurd. Hij is 100% genezen en mag en kan alles weer. Er is dus niks meer van te merken. Wel heeft hij er wat kleine schoonheidsfoutjes aan overgehouden op zijn been. Dit stoort echter niet als je hem onder het zadel ziet lopen.

Ik ben Z1 met Jappie geklasseerd en hij heeft meerdere competities/wedstrijden gewonnen o.a.
- Grootveldruitersbokaal
- 2x de veldruiterscompetitie
- Meerdere keren clubkampioen
- 2de prijs op de Hullen Bokaal
- 5e op de Utrechtste kampioenschappen in de klasse M1
- 2 keer mee gedaan aan de Nationale New Forest dag in Ermelo en beide keren de eerste prijs meegenomen. Afgelopen september nog in de klasse Z1.

Jappie kan ook erg goed springen maar doordat de ruiter meer ambitie heeft met dressuur, is hij hier niet veel in uitgebracht (B springen tussen de paarden).

Jappie gaat jaarlijks naar de tandarts en krijgt zijn entingen en wordt altijd goed onderhouden bij de hoefsmid. Hij laad makkelijk op de trailer en gaat wekelijks mee naar de clubles.
Toen Jappie 3 jaar oud was ging hij al probleemloos mee naar het bos en maakten wij al strandritten met hem, waar hij voorop de zee in liep. Tevens is hij goed verkeersmak.

Afstamming: Altrido Amy's Glamour X Ciolanda D

Kortom een hele leuke, chique en zeer talentvolle pony.

Jappie staat zeker niet in de weg en gaat ook alleen weg bij de juiste klik en een 5 sterren huisje.

Prijs op aanvraag.

PS. Ruiter op de foto is 1,68
Ps. Ruiter op de foto is 1.68

Stamboom

Vader Altrido Amy's Glamour
Vader van vader Esse Golden Bigwig
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Hali's Amely
Ster
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ciolanda D
Vader van moeder Manno
Keur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Volants D
v.m.m.
m.m.m.