We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze dame heeft sterallures. Voor de overtuigende ruiter gaat ze door het vuur. Dressuur, springen, buitenrit , ze vindt het allemaal even makkelijk te doen als je haar kan overtuigen en goed aanvoelt

Bij een beginnende ruiter neemt ze haar eigen beslissingen. Wij zijn dan ook op zoek naar een ruiter die zeker, consequent en overtuigend is. Beau is gewoon een echte merrie met een mening.

Het huidige “personeel” van Beau heeft liever een pony die glijbaantje, sukkeldrafjes en standbeeld spelen als voorkeur heeft. Beau voelt zich en is te goed en getalenteerd voor beginners. Beau wilt shinen in de dressuurring, en nog winnen ook. Als je daarnaast nog graag een parcourtje springt, is dit de pony waarmee je prijzen gaat pakken. Beau is nu in training bij mijn dochter, zij is Z geklasseerd en door haar leeftijd (18) is Beau nog niet officieel gestart.

Beau heeft een NL paspoort, meet 135 cm en mag kk gekeurd worden. Wij zien graag een uitgebreide reactie met wat jouw plannen en ervaringen zijn.

De vraagprijs van Beau is 6750,00 euro. Beau gaat alleen naar een 5-sterren adres naar mensen die beseffen dat het tijd kost een team te worden, die haar als een nieuw familielid zien en niet als product. Filmpjes zijn beschikbaar. Beau loopt makkelijk de trailer op, is braaf bij de hoefsmid, verkeersmak en fijn nageeflijk en kent de oefeningen tm M (contragalop, travers, wijken etc)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.