We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Lieve mooie 7 jarige KEUR ELITE merrie ca. 167m
M springen met wp heel fijn opgeleid voor overgang pony naar paard voor talentvolle jeugd. Erg fijn om bijv HTC trainingen/selectie mee te volgen.
Arezzo x Indoctro x Nimmerdor x Sit this one out xx x Ahorn
Vanaf spenen tot vandaag de dag mijn paard geweest dus alle mogelijke info is aanwezig. Doordat ik haar zelf door medische redenen en tijdsgebrek niet meer kan rijden/trainen vind ik dat ze niet alle kansen krijgt die ze op deze leeftijd wel verdient vandaar zoek ik een allerbest passende nieuwe plek voor deze superleuke lieve en vooral heerlijk te rijden merrie. 
Ze heeft als 4 jarige een veulen gehad, deze is nu 3,5 jaar en ook hier aanwezig (filmpje vrijspringen mogelijk op aanvraag)
Voor de fokkerij is ze ook super geschikt voor gezien haar fijne lieve karakter ook met het veulen en gezien haar afstamming. In omgang ook heerlijk dier, alleen te laden op trailer braaf bij dierenarts/smid/scheren enz. Met buitenrit gaat ze graag samen met ander paard of persoon dan gaat ze overal mee naartoe. Ook al eens ter leiding mee geweest op clubkamp. Kortom een erg compleet paard helemaal klaar voor iemand die vanalles in 1 paard wenst. 
Hogere prijsklasse en ik verkoop haar alleen als ik vind dat het passend is. Ik heb geen haast om te verkopen en neem graag rustig de tijd bij elke geinteresseerde.
Ze is gekeurd in 2017. Overkeuren is geen probleem kosten koper.
Bij interesse en voor nog heel veel meer info graag ALLEEN Whatsappen naar 06-53525086

Stamboom

Vader Arezzo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Indoctro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Nimmerdor
m.m.m.